Побоят продължил около четири часа. Нараняванията бяха жестоки. Едното ми око

...
Побоят продължил около четири часа. Нараняванията бяха жестоки. Едното ми око
Коментари Харесай

Приятелите на Георги Георгиев не му отстъпват, разказва друга потърпевша жена: По шията имах следи от душене, счупи ми два зъба

Побоят траял към четири часа. " Нараняванията бяха жестоки. Едното ми око беше затворено. По главата си имах голям брой контузии. По шията имах следи от душене. Бяха ми счупени два зъба. Имах фрактура на крайници и ключица ", споделя жертвата на принуждение.

Според Диляна мъжът, който я е пребил, е другар със арестувания за обезобразяването на Дебора Георги Георгиев. " Познават се. Той беше охранител в локална дискотека. Винаги, когато аз съм посещавала заведението, той е получавал сведения от въпросния Георги, че аз влизам в дискотеката. За което ми създаваше проблеми, когато пристигна ", изяснява тя пред NOVA.

След четири месеца в ареста, насилникът на Диляна още веднъж е на независимост. " Разкарва се свободно. Към мен има закани, отправени в чатове и диалози. Непрекъснато ме следи и изпраща хора, които да ме наблюдават. Не мога да си обясня обстоятелството за какво към момента няма планувано дело, откакто жалбите ми и ограничаващите заповеди са многократни, а досието е голямо ", пита жертвата на принуждение.

На този декор, прокуратурата в Стара Загора стартира инспекции от 2015 година за случаи на упражнявано принуждение в нощни заведения. " Опитваме се всекидневно да вършим някакъв вид мониторинг на информацията, която е в обществените мрежи. Това е доста трудоемко ", уточни районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова.

Властите се самосезират след мнения в обществените мрежи за девойки с нарязани коси. " В тези изявления се съдържат данни за осъществени закононарушения - похищения и нанесени телесни повреди над дами в Стара Загора ", изясни още Димитрова.

От общината също вземат ограничения против насилието в нощните заведения, при установени нередности от полицията. " Ще лишаваме издадените позволения за удължено работно време ", съобщи секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов.

Разширява се и видеонаблюдението пред нощните заведения.  " За да са в помощ и предварителна защита на вероятно осъществени нарушавания ", добави Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР